People Crowd Party Celebration Drinks Arms Raised Concept

Хитовият диджей Tiesto ще се завърне в България след броени дни. Шоуто му е на 7 юни, събота, в парка до Терминал 2 на летище София. Партито ще продължи близо 7 часа, като зад пулта преди появата на артиста, ще се качат резидентите на Yalta Club – Stefan Popov & Runo.

Екипът на Tiesto ще пристигне ден по-рано в София, за да нанесе последни щрихи по организацията на събитието. Tiesto обещава незабравима нощ под звездите с едни от най-силните му тракове, които синтезират творчеството му досега и представят настоящето и бъдещето виждане на артиста за развитието на музиката.

Точно десет дни след шоуто в София, Tiesto ще издаде петия си поред албум А Тоwn Called Paradise. “Новият ми албум има две страни”, заявява той. “Винаги съм се стремил да бъда новатор и това си личи в половината албум. Останалата половина от мен винаги се стреми да удовлетвори публиката. Обичам да задоволявам желанията й. Този албум отразява 20-годишното ми търсене и преживявания на сцената. Това е моят звук. Разбира се това е денс музика, но и мелодична. Тези песни ще ви накарат да се усмихнете, да танцувате и да излезете навън. А Тоwn Called Paradise е всичко това, което един албум на Tiesto трябва да бъде.”

Безспорнo хитовият трак Тraffic, който го изcтреля на върха, колаборациите с артисти от ранга на Kanye West, Coldplay, Katy Perry, Nelly Furtado и ремикси на световно известни парчета като Sweet Nothing ft. Florence Welch, са само началото. След два супер силни трака – Red Lights и Wasted ft. Matthew Koma – българските фенове ще бъдат едни от първите, които ще чуят и още парчета от новия албум на Tiesto.

Първият диджей, който прави самостоятелно шоу пред 25 000 човека, ще направи над 3-часов сет. Известен със смелостта и свободата да експериментира в стилово отношение, Tiesto ще представи най-доброто, на което е способен.

Билети за събитието на цена от 50 лв. и VIP пропуски от 80 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и Yalta Club.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>