Audience with hands raised at a music festival and lights streaming down from above the stage. Soft focus, blurred movement.

На 11 и 12 юли тази година мелодия от друго измерение ще огласи София и българското Черноморие. Submotion Orchestra простигат в България за два концерта – част от поредицата Summer Session Concerts, организаторани от Event Zone.

Създадена през 2009г., в Лийдс, Submotion Orchestra са една от най-успешните британски групи с вълнуващо и интересно звучене. Продукцията им е смесица от няколко стила – електроника, соул, ембиънт, джаз и дъб. В музиката им има спокойствие, красота и малко лека джаз меланхолия, подплатени от кристалния глас на магнетичната певица Руби Уд. Международният DJ и продуцент Ruckspin пък е онзи, който създава космическия свят Submotion. Тази симфония от звуци е допълнена от баса и перкусиите и е истински триумф за качествена музика. В момента бандата работи над третия си албум.

За меломаните, които още не са отпрашили за морето – на 11 юли на просторната тераса на “III етаж” в столицата британците ще представят най-добрите си парчета. Ако пък вече сте заровили крака в пясъка – датата е 12 юли, на плажният бар Hacienda в Лозенец ще приюти Submotion за втората вечер на концерта им.

Билети за двата концерта може да закупите в мрежата на Eventim на цена от 25 лв., на място цената на билета ще бъде 30 лв.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>