здравословни и вкусни сурови бонбони за парти

Защо пък да не си организираме парти? Това е добра идея, но са малко хората, които имат желанието да се нагърбят с такава почти непосилна задача. Донякъде е ясно, защото хората знаят, че ще са необходими много усилия за организирането на събитието, което ще трябва да се хареса от всички. Независимо кой е поканен, трябва да помислим за много неща. Къде ще се проведе партито, каква украса е подходяща, нужен ли е водещ или аниматор за децата, какво предпочитат да консумират гостите, какви напитки и кетъринг са подходящи и в какви количества трябва да бъдат почерпката, тортата и бонбоните?

Най–важното нещо е да уточним какъв ще е поводът на това събиране. Може да е детски рожден ден, за имен ден, може да бъде детско парти по случай първи юни. Също така може да е парти изненада за любим човек, или приятел, който дълго време е отсъствал от чужбина. Може да решим да поканим хора на парти по случай покупката и преместването в ново жилище. Вариантите са много. Казвам го това, защото според събитието трябва да организираме нещата и различните видове храна, торта, напитки и бонбони.

Така ако е детско партито ще ни трябва и детска украса. Гирлянди, балони, рисунки на анимационни и детски филмови герои. Желателно ако децата са повече ще бъде нужен поне един аниматор, който да ги забавлява, докато родителите си почиват и разговарят. Подходяща музика, здравословна храна и напитки, които ще консумират децата са задължителни. На подобни детски партита освен стандартните натурални сокове, пица и торта много популярни станаха така наречените сурови бонбони. Те са перфектния начин децата да се почерпят с нещо любимо и в същото време здравословно и полезно. Популярните вече сурови бонбони съдържат само полезни за малки и големи био съставки. Липсва всякаква захар, изкуствени подсладители, вредни за здравето и токсични Е-та, липсват хидрогенираните мазнини, изкуствени оцветители и ароматизанти, няма консерванти. Вместо тази менделеева таблица в био суровите бонбони има полезни и ценни съставки като фурми, ядки, мед, какао, цитрусови плодове и кокосово масло. Опитайте ги и ще ви харесат, а децата ще бъдат възхитени – https://rawcakes.bg/surovi-deserti-i-bonboni.html

При организирането на парти, в което ще участват възрастни нещата стоят малко по различно. Пак ще ние е необходима музика, но този път може да се възползваме от услугите на ди-джей или да наемем жива музика. Напитките, които ще поднесем трябва да бъдат различни, защото има гости, които ще предпочетат бира, вино или друг тип алкохол, трети пък са въздържатели. Храната също трябва да е няколко вида в зависимост от предпочитанията и начина на хранене на гостите. Трябва да поднесем задължително и вегетарианска храна, защото в последно време тя придоби доста популярност. Също така и здравословна храна като вече споменатите сурови бонбони и полезни десерти. Обстановката трябва да бъде така подредена и ангажирана, че да предразполага гостите на партито към веселие.

сурови бонбони
На парти със сурови здравословни бонбони

Списъкът с гостите задължително трябва да бъде направен предварително. За наше улеснение в организирането на събитието трябва да знаем колко души ще ни уважат и съответно да изпратим предварително покани. След като знаем крайната бройка, може вече да се впуснем в поръчка на клуб, украси, музика и аниматори, кетъринг, торта и здравословните сурови бонбони за децата и дори възрастните участници на партито.

Както се вижда, за да се направи едно запомнящо се парти се изискват доста усилия, които може да си ги спестим, ако използваме услугите на парти агенция.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>