burgas-samoubiistvo

23-годишен бургазлия се самоуби, скачайки от 15-ия етаж, съобщава Флагман. Младежът се е хвърлил през терасата на жилището, където живеел заедно с майка си, разказват потресени съседи от бл. 61 на бургаския жк. “Изгрев”.

Дейвид Венциславов Стоянов бил затворен човек, дете на разведени родители. Според съседи имал известни психически проблеми, които се изострили след като бащата напуснал семейството. Дейвид не ходел на училище и завършил като частен ученик. Обичайно било да се кара с майка си и съседите не си спомнят дали и днес е имало скандали.

Рано сутринта младежът е излязъл на терасата и е скочил от 15-ия етаж. От първите етажи на блока разказват, че са чули силен тътен, но не обърнали особено внимание. Едва 30-ина минути по-късно всички се стреснали от виковете на възрастна жена, която пищяла в несвяст над трупа на момчето в тревата до пътеката към главния път.

Веднага е извикана полиция и Спешна помощ. Трупът вече е откаран в бургаската морга. Изяснява се защо младежът е предприел отчаяната постъпка.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>