Дамски чанти
Дамски чанти
Дамски чанти

Чантите днес са много по-широко разпространени от чантите преди няколко десетилетия. Днес дамите се съобразяват с визията на техните облекла и обувки, както и с тази на куфарите си дори, когато се стремят да си закупят дамски чанти на ниски цени, на високи цени или пък на средни такива. Жените обичат да пазаруват дамски чанти, като това се явява в своеобразна терапия за тях. Други пък, които са по-прагматични, предпочитат да спестят време и да си купят дамски чанти онлайн. Но знаете ли какви чанти си взима всяка една от тези дами и какъв характер е според чантата, която си взима?

Оказва се, че много лесно може да се разбере. Ако чантата на дамата е голяма и лесно се отваря и затваря, това предполага, че тя е активна натура. Тя обича да се движи, а също така и да работи. Енергична е.

Ако чантата на дамата е малка и без дръжки…то просто можем да кажем, че такива чанти се носят само на специални поводи, като балове например. В случай, че това е основната чанта на жената, чанта, в която могат да се съберат ключ, телефон и червило, то и сами можете да си направите сметката за какво става дума.

Ако чантата е елегантна и със строга форма и дизайн, то притежателката и без проблеми умее да съчетава в едно работата с почивката и полезното с приятното. Тя не е от жените, които са работохолици за сметка на семейството си или пък загърбват кариерата си за сметка на това да създадат семейство.

Изящните чанти говорят за това, че техните притежателки са изтънчени натури. Те отделят много време в това да поддържат своя външен вид. В офиса е много вероятно да ги забележите да обсъждат различни неща с колежките си или пък да проверяват къде се предлагат най-луксозните почивки например. Такива жени имитират слабост, но в действителност просто искат някой да се грижи за тях.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>