parfum

Повечето произведени сега парфюмни композиции са насочени към женската част на обществото. Понякога е много трудно да не се загубите в океана от аромати, предлагани от производителите на парфюми. И ако добавите тук безграничното разнообразие от дамски ароматни предпочитания, тогава шансовете да изберете парфюм като подарък стават оскъдни.

Сллед направена анкета сред дамите, беше създаден списък на най-неуспешните парфюми за жени по тяхно мнение.

Топ дамски парфюми, които жените не искат да получават като подарък.

Жадор на Диор

Създаден е от парфюмериста Селис Бекер. Парфюмът е пуснат през 1999 година. Той веднага се превърна в хит на продажбите, подкрепени от мощна маркетингова и рекламна кампания. Лице на марката беше известната актриса Шарлиз Терон. След бърз прилив популярността започна да избледнява поради масовото разпространение на парфюма. Не всеки обича да ухае така, както ухае колега или приятел. След това линията Жадор беше разширена и подобрена. Не е препоръчително да се дава на млади дами.

Light Blue на Долче и Габана

Още един представител от началото на XXI век, който по едно време беше супер хит. Цитрусово-флоралният парфюм завладя всички със своята лекота, отличен звук и красив шлейф. Според ревютата на парфюмеристите, след успеха, производителят започва да произвежда по-малко интензивна, по-малко упорита версия на парфюма под същата марка. А светлосинята линия беше разширена с допълнителни версии на Intens, Living Stromboli, Dreaming in Portofino и др.

Цвете от Kenzo

Издаден е през 2000г. Много интересен флорален аромат. Пленителната комбинация от виолетка, роза и ванилия накара дори и най-заклетите фенове на модата да се изкушат. Но времето на Kenzo Flower остава в началото на 2000-та година, заедно със сериала “Дивият ангел”, дипломирането и студентите. Опитайте се да намерите по- модерен парфюм за вашата  половинка.

Зелен чай Елизабет Арден

В началото на 2000-та година този парфюм беше истински пробив, глътка свеж въздух в света на ванилията и сладостта. Лек и запомнящ се шедьовър от маестро Франсис Куркджиян. Днес този парфюм изглежда малко селски. И почти всички производители са включили аромати със свежи, зелени нотки в своите колекции.

 

212 Каролина Ерера.

212 Каролина Ерера. Дървесно-мускусен парфюм от майстора Алберто Морилас. Веднага след пускането му, той получи противоречиви отзиви от много парфюми. Някой боготвори тази работа, а някой я нарече плоска и отблъскваща. Но парфюмът стана популярен и се предлага на пазара. В днешно време 212 фенове са станали много по-малки и остатъците трябва да бъдат продадени – пазете се от търговски консултанти, налагащи този парфюм.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>