bedroom-with-heart-pillows_925x

Когато старото ви легло е загубило комфорта си, не тръгвайте по магазините да търсите нов матрак. Топ матракът е продуктът, който ви е необходим точно сега.

Топ матраците Хегра ще направят стария ви матрак много по-удобен. Сънят ви ще бъде пълноценен, а вие ще сте добре отпочинали и готови за нови подвизи всяка сутрин.

Топ матраци Хегра са направени от материали с отлични свойства. Тези топ матраци имат ядра, изработени от пяна. Пяната е силно еластична и гъвкава. Позволява лесно проветряване и дълъг живот на топ матрака.

Не във всички модели на серията се използва високоеластичната пяна. В някои е използвана полиуретанова пяна, която осигурява добра анатомичност на топера.

Всички използвани материали в топ матраците са използвани с цел максимално добра опора на гръбнака, отлично разпределение на тежестта на тялото, което облекчава болките по тялото и схващането след ставане от леглото. Свойството да осигуряват проветривост на топера гарантира елиминацията на акари, бактерии и микроорганизми, които могат да навредят на здравето на спящия.

Дамаската на топ матраци Хегра също е уникална. Тя е направена от особено деликатни материи, които осигуряват нежен допир до кожата. Те не предизвикват алергии и раздразнения по кожата, както и дихателни проблеми.

Друга особеност на топ матраци Хегра е това, че по-голямата част от моделите на серията са с цип. Така дамаската лесно може да се свали и да се изпере.

Цените на тези топ матраци са изключително достъпни, а качеството невероятно добро.

Можете да се снабдите с топ матрак както от традиционен шоурум, така и от онлайн магазин. Повечето онлайн магазини предлагат безплатна доставка. Добрата новина е, че топ матраците се пренасят лесно, тъй като могат да се навият на руло и да бъдат безпроблемно транспортирани.

Преди да направите своята поръчка, производителите препоръчват да направите точни измервания на вашия матрак, за да може топ матракът да пасне точно.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>