car accident with crashed car

Линейка с пациент е катастрофирала изключително тежко до мола на бул. “Ал. Стамболийски”. Пострадали са няколко души. Сред тях са пациентката, лекарят, медицинската сестра, които са пътували в линейката, както и шофьорите на двете превозни средства.

Тежко е състоянието на 15-годишното момиче, което е била превозвано в колата на “Спешна помощ”. Момичето е било извозвано след като е било блъснато в кв. “Надежда” То е настанено с тежък травматичен шок в реанимацията на “Пирогов”.

Момичето е с два счупени крака, фрактура на таза и лявата предмишница. Медиците се въздържат от каквито и да било оптимистични изказвания за състоянието й, но са категорични, че я чака бавно възстановяване, след като състоянието й бъде стабилизирано.

Пострадал е и целият екип на линейката. Лекарят и медицинската сестра са освободени за домашно лечение. Шофьорът е със счупен нос и комоцио и е под наблюдение в медицинското заведение.

“Трябва да спрат да карат като джигити в София. Екипите и без друго са малко, а сега един е изваден от строя. Кой печели от това?”, коментираха разгневени от лечебното заведение, цитирани от NEWS7.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>