stallone-juri

Американският супергерой Силвестър Сталоун ще има тежката дума в конкурса за най-красивата българка, която ще ни представи на световноизвестния конкурс “Мис Вселена” (Miss Universe) през ноември в Москва.

Датата на срещата е 22 септември, а мястото – София Ивент Център в лайфстайл мола “Парадайс”. За короната у нас ще се борят над 30 чаровни кандидатки, а в журито освен Сталоун ще са и бизнесдамата Юлияна Дончева, Мис Вселена България 2012 Жана Янева, Наско Лазаров – “Човек на 21 век”, световният шампион по лека атлетика за ветерани Мерлин Арно и д-р Валентин Павлов, който оправи усмивката на Силвестър.

Собственик на конкурса е милиардерът Доналд Тръмп и малцина са имали шанса да се срещнат на живо с него, включително 22-годишната Жана Янева. Иначе “Мис Вселена 2013” тази година за първи път ще се организира в Европа и ще се излъчи директно в над 100 страни по света.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>