Car accident for insurance concept

Семейство с малко дете оцеля по чудо при катастрофа на Петровден на главен път Е-79 край Благоевград, предава БГНЕС.

Пътният инцидент стана към 7.20 часа тази сутрин на Е-79 срещу квартал Грамада в платното в посока град Симитли и ГКПП “Кулата – Промахон”. Лекият автомобил “Шкода Октавия” със софийска регистрация катастрофира на плавен ляв завой. Според водача причина за катастрофата е това, че му е звъннал телефона. Младежът губи контрол на автомобила, който излиза вдясно от пътя и тръгва по банкета. Шофьорът успял навреме да го върне в пътя, преди да полети по ската в нивите. Но поради рязкото дърпане на волана наляво автомобилът занася по банкета и се преобръща през таван, след което отново застава на колелата си, но в обратна на движението си посока.

В автомобила пътува съпругата на водача и момиченце на около 4 години. За щастие, всички са невредими, отказаха лекарска помощ.

Водачът бе в шок от преобръщането, обясни, че е прелетял през мантинелата, идвайки от отсрещното еднопосочно платно в посока Дупница и София. Не знаеше в коя посока се е движел. Семейството пътувало за почивка в Гърция. На място пристигна патрул на Пътна полиция-КАТ.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>