Prima ballerina standing backstage before going on stage for a solo program on the stage in a performance of Swan Lake, view the profile. Repetition.

За първи път в историята на Велико Търново замразяват ДКС “Васил Левски”, за да представят на българската публика неповторимия руски Балет на лед на Санкт Петербург. Събитието ще се състои на 26 ноември от 19 ч. Поканата на трупата е част от културната програма на старопрестолната столица за кандидат за Европейска столица на културата 2019.

Така невероятните руски балетисти-фигуристи ще бъдат в България за първи път и то не с един, а с два концерта – в София и във Велико Търново. Сцената и в двата града ще бъде подготвяна цели три дни по-рано. Ще бъде замразена огромна площ, като изискванията на мениджмънта по позиционирането и здравината на ледената пързалка са много стриктни.

Една изключителна продукция – дете на вековната руска култура, прекрасна атмосфера на класически балет от Чайковски и пируети от световноизвестни състезатели по фигурно пързаляне – това представлява Балетът на лед на Санкт Петербург.

След гостуването във Велико Търново на 26 ноември, трупата ще отпътува за София, където ще представи уникалното си шоу на 29 ноември, в зала 1 на НДК от 19 ч.

Можете да закупите първите 300 билета на промоционални цени, с 10 лв. по-ниски от редовните. Промоцените са от 20 до 60 лева и ВИП – 70.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>