drinkanddrive

Всеки един от нас предпочита да пътува със собствения си автомобил. По-удобно е, пък и отиваш там, където искаш и когато искаш. Трудното идва, когато сме били на някое вечерно събитие, на което сме употребили алкохол.

След дори и глътка алкохол, нямаме право да се качваме зад волана. Имате няколко варианта, които да използвате.

Викате такси

Чудесно решение! Таксито ще ви закара до дома и проблемът е решен. Забравяте, обаче, линия си автомобил. Какво ще се случи с него докато ви остане време на следващия ден да стигнете до него? Възможно е и да ви е необходим за идете на работа или закарате децата на детска градина и училище. В същото време колата ви е доста далеч от дома.

Тръгвате пеша

Разбира се, и това е вариант. Няма да наручите закона. Ще се разходите до одма и на следващия ден ще си приберете колата. Тук пак са възможни иБроените по-горе неудобства.

Използвате слугата Drink and drive

Това e чудесна съвременна услуга, която ще ви спаси от карането след употреба на алкохол и същевременно колата ви ще се прибере заедно с вас. Достатъчно е да се обадите на формата и да ги уведомите за адреса, на който се намирате, каква е личната ви кола и кога искате да ви откарат от мястото на събитието. При вас ще пристигне кола с двама шофьора. Единият ще застане зад волана на линия ви автомобил и ще ви откара у дома, а другият ще кара фирмената кола и след пристигане на посочения сдрес, ще вземе вашия шофьор.

Можете да наемете за 6 или 12 часа шофьорите на фирмата. Така няма да мислите въобще за час, алкохол, кола и час за прибиране. Наетият шофьор ще ви вози навсякъде, където пожелаете, а в края на нощта, ще сте си у дома и ще релаксирате. Разбира се, цената на услугата е достатъчно разумна, за да не се чудите въобще.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>