Photo of nine month baby crying, isolated

Редица опасности крият честите прояви на капризи на българските депутати. Председателят на Народното събрание Михаил Миков ще изпрати писма до председателите на всички парламентарни групи, за да ги уведоми за важните решения, които трябва да бъдат взети от депутатите.

Провалът на днешното заседание е причина да не бъдат приети редица ратификации със Световната банка. Заради забавянето може да не бъдат отпуснати средства за пътната инфраструктура и водоснабдяването.

Миков обясни, че вече е получил писмо от Световната банка заради забавените ратификации. Последствията ще са негативни не за правителството, а за България, категоричен е председателят на парламента.

Липсата на кворум оставя неприети и редица важни закони като този за автомобилните превози и за отпадъците. По думите на Миков отговорността за присъсътвие в пленарната зала е на всеки депутат. Председателят на парламента коментира и предложението да се криминализират клеветите срещу банките.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>