restorant

Романтичните срещи са страхотно преживяване, дори и ако партньорите после не останат заедно. Самият факт, че сте били на такава среща и сте се радвали на прекрасната обстановка в някой добър ресторант Варна, е само по себе си нещо много хубаво.

Разбира се, посещенията на ресторанти не се случват само по такива поводи. По принцип българина обича да си похапва и попийва в заведения и това е част от нашата култура. Но нека видим съветите на специалистите как е добре да бъдем облечени, когато посещаваме ресторант и какво можем да подобрим по нашия стайлинг.

Ако сте поканени на делова среща, нещата стоят по следния начин. Трябва да изглеждате достатъчно привлекателно, но не и прекалено секси, защото това няма да допринесе за правилната обстановка и най-много да смутите или изплашите партньорите си, което несъмнено ще доведе до провалена сделка. Придържайте се към консервативните цветове и класическите кройки. Разбира се, това, че все пак не сте в офиса, а в заведение, може да бъде повод да се поразкрасите повече, но в никакъв случай не прекалявайте с бижута и аксесоари. Според експерти тъмно червеният нюанс, наречен бордо, е особено подходящ за бизнес срещи, които се провеждат в по-разчупена атмосфера, например заведения.

Ако сте поканени на романтична среща, примерно в реномиран ресторант във Варна, можете да си позволите елегантно да разкриете прелестите си, но не прекалено, защото това би изглеждало вулгарно и ще провокира неправилно отношение на партньора към вас. Скучните цветове обаче е задължително да останат в гардероба. Колкото по-впечатляващ е вашия тоалет, толкова по-добре за разгарянето на страстите. Ето например една много романтична комбинация, която е далеч от пошлостта, но въздейства не по-малко възбуждащо на мъжете –  дълга ефирна пола и блузка с разголени рамене. Това е класическа комбинация за съблазняване, този тоалет със сигурност ще насочи мислите на партньора в желаната посока – да осъзнае с каква прелестна и сексапилна жена има вземане-даване и да не изпуска отдалия му се шанс за сближаване.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>