kluchar

Ако имате нужда от ключар, но не сте сигурни дали би могъл да свършат работата, от която имате нужда, трябва да познавате основните услуги, които един ключар в София предлага. Ключарите биха могли да изпълняват много различни задачи, които могат да ви помогнат в случай на извънредни ситуации. По принцип, ключарите работят като тези, които поправят, ремонтират или извършват дейност, пряко свързана с ключалки и ключове. Ето някои от важните задачи на ключаря:

Отключване – Ако сте били заключени извън къщата или колата си, ключарят може да ви помогне да отключите дома или колата си. Не е нужно да го правите сами и да  се налага да счупите вратата, прозореца, копчетата или ключалките на имота си.

Изработване на ключове – Ако сте загубили ключа си и искате да го смените, ключарят може да ви направи нов ключ. Можете също да поискате дубликат на вашия ключ, за да си имате резерва винаги.

Смяна на ключалка – Има моменти, в които сте давали на някой да ви пази ключа и няма какво да направите, освен да го замените с нов. Вместо да купувате нова брава, ключарят може да завърти ключалката ви. По този начин ключът, който сте давали на някого, не може да бъде използван отново.

Ремонт на ключалка – злополуките с взлом ще оставят вратите и ключалките ви счупени. Ключарите биха могли да решат този проблем бързо и професионално, за да не ви оставят никакви притеснения.

Монтиране на ключалки – особено в новите домове, новите брави трябва да ви гарантират, че ще имате сигурно място за живеене. Професионалистите имат най-добрите брави, които могат да се монтират във вашата къща на достатъчно достъпна цена.

Допълнителни услуги от професионални ключари : дубликати на ключове, монтиране на електронни брави, смяна на ключовете на автомобила, копиране на ключовете на автомобила, рязане на ключове на кола, програмиране на ключовете за колата.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>