sensual tender delicate young woman portrait with fragrance, enjoyment concept on vintage background

Вече са ясни победителите в играта на Expressnews.bg, които ще получат билети за дългоочакваното парти на Aly & Fila на 6 юни. Това са Иван Соколов, Емили Петрова, Димитър Калудов, Мирослава Дончева и Васил Дюлгеров. Честито!

Като медиен партньор на събитието, ние от Expressnews.bg дадохме възможност на петима от вас да спечелят билет за грандиозното парти. Тъй като интересът към грандиозното събитие е огромен, ние удвоихме наградата! Всеки от петимата печеливши получи допълнителен билет, с който ще може да вземе със себе си приятел.

Египетското дуо Aly & Fila идва за втори път в България, за да представи мощния uplifting trance, с който е известно. На наша територия към двамата диджеи ще се присъединят едни от най-нашумелите изгряващи звезди на музикалната транс сцена в момента – Driftmoon. Звученето им е смесица от модерен транс в най-чистата му форма, примесен с класически мотиви – инструменти като цигулка, флейта и др. Moмчетата нямат трак, който да не е бил масивно подкрепян от Armin van Buuren в ASOT. Специално за да погрее настроението на 6-ти юни от Острова ще пристигне и Arcalis.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>