borisov-dokumentacia
В момента тече пълзящ преврат в държавата, под контрола на ГЕРБ и ДПС, заяви Николай Бареков

Днешната връзка на Борисов с ДПС се корени в криминалното му минало преди и след 2001 г. Това каза лидерът на “България без цензура” и зам.-председател на ЕКР Николай Бареков в ефира на радио “К2”.

“Разполагам със сериозни, оригинални документи за тежки престъпления, вършени през годините от тези две партии. Ако те продължат с пресата върху мен, гарантирам, че ще стане много интересно. Готов съм в българския съд да предоставя доказателствата, с които разполагам, че Борисов се е занимавал с криминални деяния”, съобщи Бареков.

По думите му това са доказателства от службите за сигурност и МВР за пряко участие на Борисов в убийството на Илия Павлов. “След това ситуацията се повтори с Василев – единият е физически труп, другият – икономически”, посочи лидерът на ББЦ. “След изказването на Йовчев миналата седмица, сезирах прокуратурата и поисках Цацаров да провери тези факти. Лично след това заявих, че съм готов да бъда разпитан, но никой не ме е потърсил досега”, съобщи Бареков.

Той нарече случващото се в КТБ и опасността да не бъдат възстановени парите на бизнеса “пълзящ преврат в държавата”. “Кому е нужно стотици хиляди българи да останат без работа в началото на зимата?”, попита лидерът на ББЦ. “Защитавам правото на всеки човек да получи справедливост. Дори Василев да е най-черният човек в момента, преди години беше най-обикновен гражданин. През годините ДПС и ГЕРБ мощно са го използвали”, смята Бареков.

След това БСП зави към Цветан Василев, ДПС и ГЕРБ застанаха зад Пеевски. Това са очевидни неща. Кабинетът “Орешарски” започна като правителство на БСП и ДПС, подкрепено от “Атака” и ще завърши като кабинет на Борисов и Местан, на ДПС и ГЕРБ, смята лидерът на ББЦ. По думите му ДПС са политически безсрамници, които купуват ромски и български гласове с цел позабравеният месия Бойко Борисов да се върне на власт. Медиите също поработиха упорито за това, посочи той и изтъкна, че с днешна дата “България без цензура” е единственият опонент на завръщането във властта на лидера на ГЕРБ.

“Всеки, който не иска да има голям, силен, патриотичен съюз, обслужва твърдо интересите на ДПС. Аз съм враг номер едно на този политически мастодонт. Който е с мен, е против ДПС и ГЕРБ. Който е против мен, защитава интересите на ДПС и ГЕРБ”, подчерта лидерът на ББЦ.

Бареков предупреди, че ако ДПС стане втора политическа сила, това ще бъде истински шок за българския народ. “Аз съм тежък, последователен и непримирим противник на тази крадлива, долна, изключително развратна партия. Това е партията, която създаде най-големите бизнеси и след това ги унищожи. С парите от тези бизнеси тя си позволява да разврати българския народ, купувайки масово избиратели – цигани и българи. Аз ще остана последователен противник на ДПС и ГЕРБ и ако се наложи, ще отида в опозиция с БСП. Ако ДПС се води опозиция в следващия парламент, това ще бъде един маскарад, защото тя ще подкрепя политиката на ГЕРБ”, смята лидерът на ББЦ.

Според него, след ерата на Станишев и Моника, който и да оглави БСП, тя няма да може да се събуди от нокдауна, в който изпадна. “ДПС ще направят всичко възможно да бутнат ГЕРБ към властта, след това да направят двойна коалиция и вероятно ще бъдем с БСП заедно в опозиция”, предрече Бареков.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>