kvadraten-poddushov-keramichen-profil-140kh90-desen

Доста дребни на пръв поглед интериорни компоненти се оказват “сламката”, за която можем да се хванем, когато плановете ни са се объркали. Например, при съграждането на банята често забравяме някои важни неща или променяме решението си в хода на промените. Ако да речем първоначално сме заложили на баня без душ кабина, впоследствие може да ни се прииска да имаме такава, а елемент в подходящите размери като праг за душ кабина от GAUDI с надеждна изработка би могъл да ни е от първа помощ при извършването на корекциите. 

За какво се използват праговете за душ кабини

Най-общо казано, те се използват за обособяването на преграден борд, който всъщност се явява и очертанията на кабината. След неговото поставяне, можем да преминем и към монтажа на останалите компоненти, включени в състава на оборудването за къпане. Профилът може да се открие в различни форми, сечение, цветове и материал, което прави изборът му лесен, а монтажът приятен. Дори и в последния момент да решите, че първоначално проектираната баня не е онази, която всъщност искате; вече можете да промените проекта си по лесен и бърз начин. Открийте кой е той в Gaudi. 

Как да ги изберем правилно, съветват от Gaudi

За да успеем да се похвалим с отличен избор на прагове за душ кабини, от нас се изисква да вземем предвид някои много важни критерии, по които да се водим при селекцията на прагове. Те изглеждат по следния начин:

  • Мястото, на което ще се изгражда оборудването за къпане;
  • Размерите на оборудването и желаната форма – кръгла или правоъгълна;
  • Предпочитаните цветове – желателно е да бъдат изцяло съобразени с плочките и мебелите в помещението;
  • Видът на материалите, от които са направени праговете – полимер, гранит, мрамор и др.;
  • Разполагаемият бюджет.

Бъдете взискателни към всеки един детайл, който присъства в хигиенното помещение. В магазин Gaudi ще откриете класни решения на супер цени. Възползвате се по-скоро. 

Лесно ли се поставят

Праговете за душ оборудване се поставят посредством лепене, а след това се преминава и към фиксирането на преградните плоскости. Те са изключително практичен начин да подобрим вече започнатото и постигнатото до тук, внасяйки още повече комфорт в стаята за къпане. Повече хора биха могли да извършат монтажа на профила и сами, но ако не сте уверени в уменията си, възложете тази задача на специалистите. 

Разгледайте онлайн магазин gaudi ds и наличните видове аксесоари и мебели за бани. Не се лишавайте от практична душ кабина, която да прави моментите на релаксация още по-разпускащи. 

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>