SAMSUNG CSC

След като новината, че в най-скоро време на пазар ще се появи “умен” часовник от Apple, който всички наричат iWatch, се появи и информация, че устройството ще има версии с различни размери, пише Business Insider, позовавайки се на материал на Wall Street Journal.

Това би било логично, коментира онлайн изданието, тъй като часовникът е лична вещ, която трябва да е съобразена с размера на китката на отделния човек.

Според източник, свързан с дистрибуторската мрежа на Apple, компанията е планирала да достави между 10 и 15 милиона от умните устройства през настоящата година. Според други спекулации, появили се преди дълго чаканото събитие, smart часовникът ще съдържа повече от десет сензора, сред които и сензори за проследяване на здравословното състояние и тонуса на потребителите.

До момента пазарът на “умни” часовници е твърде тесен. За Apple, която реализира мащабни продажби, тази ниша е малка и задача й ще бъде да докаже, че знае повече от останалите компании в бранша. Основната тежест пада върху изпълнителния директор на Apple Тим Кук, който доказа, че е умел в реорганизацията и адаптацията на фирмата, но сега трябва да покаже, че може успешно да представи напълно нов продукт.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>