уютна градина

Лесно можете да създадете уютен двор в имота си. Можете да направите беседка, детски пясъчници или пък алпинеум. Също така можете да си направите лятна градина от терариум за цветя, храсти, дървета и поставки за саксии. Можете да създадете истински рай за децата и за вас самите, като заложите на къща за заек, поставите около някое старо дърво хранилки за птици или пък в основата му сложите къща за таралеж. Можете да се доверите и на много популярните днес Хотели за насекоми, които имат за цел да създадат идеална среда на живот на някой пеперуди например, като така се доближите максимално до природата.

Вариантите за двора ви са много

Най-лесно можете да превърнете мрачните и забулени ъгли от двора си в акцент. Това може да се случи с лятна градина например. Поставете кръгла основа от цимент. Нека тя е няколко сантиметра висока. В последствие поставете около нея ограда, а в основата и засадете цветя и храсти, които да обикалят циментовата основа. Не на последно място вие можете да сложите и поставки за саксии за стена. Така ако решите да направите задна стена, на която да се опират дивани и фотьойли, вие ще можете над тях да поставите любимите си цветя. Засадете в близост асми. След време те ще се превърнат в естествен защитник от слънцето. Около тази градина можете да поставите и терариум за костенурки.

Ако пък решите можете да направите нещо подобно, но нека то бъде беседка. Тя ще позволи да сложите в нея градински мебели и маси. Освен това ще можете в близост до нея да поставите барбекю, както и Уреди за опушване на месо. В същото време можете да добавите край беседката и хранилка за куче, както и красиви къщи за кучета. Те ще създадат уют и комфорт. На една от стените на беседката си можете да поставите зелена стена, така модна днес.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>