vulk-wallstreet

xpressnews.bg и издателство Intense ви предоставят възможността да спечелите бестселъра на Джордан Белфърт “Вълка от Уолстрийт”.

Книгата представя една невероятна история, наситена с алчност, власт и ексцесии до степен, каквато умът отказва да възприеме – житието на младеж, който от разносвач на ледени блокове стига до заработването на стотици милиони – до деня, в който всичко рухва.

През деня той печели хиляди долара в минута. През нощта ги харчи с максимална скорост. Като се почне от запоя, довел до потъването на петдесет и два метровата му яхта и навъртането на хотелска сметка за $700 000 и се стигне до жената и децата, които очакват завръщането у дома му на онзи, когото борсовите агенти наричат “краля”, злият гений Джордан Белфърт – по прякор “Вълка от Уолстрийт” – разказва как през 1990-те години става един от прословутите американски финансисти и как в ролята си на блестящ комбинатор с ценни книжа извежда славната си дружина в див поход от Уолстрийт до масивната им сграда в Лонг Айлънд.

Яхти, самолети, жени, дрога – така, както борсовият агент Джордан Белфърт притежава всичко това, така и изведнъж го губи. През 2003 г. Белфърт се признава за виновен в пране на пари и измама с ценни книжа. Осъждат го на четири години затвор и да възстанови на инвеститорите $119 милиона. Преди тази грандиозна разплата шефът на “Стратън Оукмънт” е “краля на хълма” – детето-чудо на Уолстрийт, станал милионер на 26 години. “Вълка от Уолстрийт” описва възхода и падението на предприемчивия американски мошеник, успял някак си да оцелее, че да ни разкаже всичко от първо лице. В култовата екранизация на Мартин Скорсезе в образа на Белфърт перфектно се превъплъщава Леонардо ди Каприо.

Играта се организира и провежда на следната платформа: http://www.facebook.com/expressnewsbg в периода от 23.06 до 03.07.2014г. включително. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>