prostitutka
Родната туристическа дестинация е в топ 10 на секскурортите в света

Слънчев бряг се изучава в някои университети в Холандия и Великобритания като образец как не би трябвало да се прави туризъм, каза пред TV7 Румен Драганов, председател на Института за анализи и оценки в туризма.

Българският курорт бе модна дестинация сред западните младежи, които идват тук заради ниските цени и възможността да пият алкохол. Според Драганов някои от пиянските турове са се преместили от страната ни, защото вече е отминала модата да почиват у нас.

Лошото време и спадът на покупателната стойност на рублата са сред основните причини за понижените приходи в туризма, каза Драганов. “Ако продължи лошото време, ще намалеят и пътуванията в края на седмиците. Приходите спадат от руския пазар. Рублата загуби 40 % от стойността си спрямо еврото”, уточни шефът на Института за анализи и оценки в туризма.

“Дейли Стар”: Слънчев бряг е в топ 10 на секскурортите в света

Родният Слънчев бряг заема почетното 9-то място сред световните дестинации, които британците свързват със заветната думичка “секс”, пише “Телеграф”, като се позовава на класация на таблоида “Дейли Стар”.Според британското издание, евтиният ни курорт печели все повече почитатели сред загорелите за секс млади островитяни, чийто портфейл не позволява да хванат самолета за скъпарските дестинации на плътската любов.

Славата на Слънчев бряг бе допълинтелно раздухана наскоро от излъчения по BBC филм, озаглавен “Кво става в Съни бийч”. В него подробно е осветлен начина, по който работи въображението на англичаните – палуват необуздано по плажовете и се състезават кой колко партньора ще вкара в леглото си.

В класацията нашият евтин курорт е до германската столица Берлин, известна като средище на фетишистките удоволствия като бичове, вериги и латексови самодиви и пред градчето Нюкий в Югозападна Англия, където бледоликите юноши на империята намират достъпен секс и пиячка.

Оргии заместиха пиенето

Масови оргии станаха новият хит сред британците и германците, дошли на почивка в Слънчев бряг. Новата мода на туровете предизвика и собственици на заведения да ги превърнат в еротични барове, съобщава “Монитор”.

Надпиването е вече най-невинното състезание в сравнение с останалите предизвикателства. По време на туровете аниматорите измислят и добавят доста игри. Състезание по най-впечатляващи секспози е една от тях. Двойки се качват на дансинга и показват различни секспози. Някои се забавляват искрено, но други се престарават в желанието си да се покажат колкото се може по-извратени.


Четете още:


Все по-популярен става стриптийзът. Пияните туристи захвърлят дрехи. Голи мъже се катерят по пилоните, момичета предлагат голите си части за опипване. Освобождаването е пълно. Наградата за победителите е… пак алкохол.

Само че ако по време на организираните турове помежду си туристите могат да правят всякакви безплатни еротични изпълнения, то посещението им след това в еротик клубовете може да изиграе лоша шега на много от тях, тъй като там се подвизават мутри рекетьори. Десетки чужденци, посетили еротик клубове в Слънчев бряг, са били бити и изнудвани да плащат големи суми пари за разголени компаньонки и скъпо шампанско.

Пътепис: От Обзор до Слънчев бряг – във всяко храстче проститутка

Читателката Виолета Ненова изпрати на регионалния сайт flagman.bg пътепис, в който разказва за разголените жрици, насядали по пътя. Expressnews.bg го публикува в пълния му вид.  

“Наложи ми се във вторник да пътувам до Варна и обратно. Бях изумена, че още в седем часа сутринта момичета с къси поли или впити панталонки намахваха игриво на шофьорите. Имаше много чужденци, които изумено набиваха спирачки, а аз рискувах няколко пъти да се забия в тях. Изложбата от гола плът продължи чак до Обзор. Имаше около 40 километра затишие и край Варна отново се появиха жрици, но там пътят поне е по-широк.

Още по-опасно стана на връщане, когато започнах да се спускам от планината. Тежък път, много завои и на всеки завой почти стои полугола дама и дава знаци на шофьорите, че могат да я наемат. Някакъв мъж спря и докато отбие в малкия страничен път, се образува колона. Карахме с повишено внимание. Мъжете намаляха, за да видят хубаво “стоката”, а ние набивахме спирачки.

Чета за разни акции на полицията за лов на проститутки в Слънчев бряг. Не може ли да се направи нещо и за този път? Стръмен е, опасен е, еднолентов е и въпрос на време някой да катастрофира заради шокиращата гледка, или мерак на каращия пред него.

Не зная колко са опасни дамите с древна професия на територията на курорта, но тези на пътя са истински кошмар за натовареното движение и трябва някой да ги изгони оттам, докато не се е случило непоправимото.”

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>