1111-scitec-zmb6-60-kapsuli

Основните витамини и минерали са изключително важни и необходими за организма, както на нетрениращите хора, така и на тези, които са отдадени на спорта. Редовният им прием би подобрил значително здравословното състояние и работата на организма. Продуктът, който дава всичко това на тялото е ZMB6 на Scitec от Хелтстор.

Какво е ZMB6

Продуктът на Scitec представлява фетбърнър, комбиниращ в състава си споменатите в уводната част витамини и минерали, като магнезий, цинк и витамини от групата B6. Продуктът отговаря за подходящите нива на тестостерон и репродуктивните функции на тялото. За спортистите, ZMB6 от Scitec е полезен с оглед на: 

  • по-ефективния синтез на протеините и въглехидратите;
  • подобрява метаболизма на мастните киселини и кръвната киселинност;
  • позволява по-продължителни и ефективни тренировки;
  • мускулният тонус и сърдечната система се подобряват;
  • отразява се също благоприятно и на зрението, косата, ноктите, кожата, действа успокояващо;
  • подобрява цялостното физическо състояние и ускорява възстановяването, което води до по-големи резултати;
  • ще почувствате също повишено спокойствие, което ще подобри заспиването и ще се чувствате по-отпочинали.

Как се приема

За възрастните се препоръчва приемът на Scitec ZMB6 да се извършва по 2 капсули дневно половин час преди да си легнете. Жените и мъжете се нуждаят от по 1 капсула дневно преди ядене. Не бива да се дава на бременни и малолетни. В случай, че вземате други лекарствени средства, консултирайте се с лекар, дали е възможно да приемате и Scitec ZMB6, направете нужните прегледи и изследвания за това.

Продължителност

Scitec ZMB6 от Хелтстор може да се взема постоянно, но изключително нужно е в такъв случай да не се превишава консумацията на установената доза, защото това ще доведе до сериозни здравословни проблеми. Повечето хора, които купуват продукта очакват с първия прием да почувстват някакви резултати, но това няма да се случи. Важно е поне една седмица да е изминало от началото на приема, за да почувстваме определен ефект.

С какво може да се комбинира

Комбинацията му е възможна с много други хранителни добавки, но според мненията на експертите, не бива да приемате добавката след консумация на продукти с високо съдържание на калций, защото той пречи на синтеза на магнезия и цинка. Много отзиви на потребители гласят, че седмица след приема започват да спят по-добре, чувстват се по-енергични и тонизирани. Ходят с желание в залата и постигат по-бързи и ефективни резултати.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>