nfsb-bbc

Между “България без цензура” и НФСБ тече много добра комуникация, заяви в интервю за Flagman.bg лидерът на партията Николай Бареков. Той посочи, че на дневен ред е победата на местните избори за кмет на с. Черни връх, Бургаско. Бареков отбелязва още, че НФСБ са се представили впечатляващо на европейските избори и са “взели най-много гласове в патриотично-националистическия спектър”.

“Когато проведохме нашия Национален съвет на регионите, се постави въпросът какво искат хората в партията. Най-приятният, най-удачният и най-съвместимият партньор за разширяване на нашата коалиция, според нашите симпатизанти и ръководители, е НФСБ. Дали ще успеем да направим предизборен или следизборен съюз, или това ще стане по-нататък в парламента, това ще решат двете партии, когато работят съвместно. Засега разговорът е изключително лидерски и на най-високо ниво – между мен и г-н Симеонов.”. заяви още евродепутатът.

“В петък в София ще имаме голяма среща с лидерите на нашите партии в коалицията. Много сериозно започваме да говорим за листите. В момента се провеждат областни събрания за номинации в листите в цяла България и почти навсякъде съм номиниран за водач. Ще взема решение кои две номинации да приема, като едната най-вероятно ще е Пловдив. На този етап трябва да победим тук, защото забележете каква коалиция се оформя. ГЕРБ върви начело, а зад тях са ДПС. Ако ние не се обединим – патриотите в България, център-дясно, дори център-ляво, срещу тази напаст, която се задава, ще ни управляват Бойко Борисов и Лютви Местан. Това е истината.”, категоричен е Бареков.

Той коментира още финансовото състояние на ББЦ, като посочва че формацията е финансово стабилна и допълва, че партиите вече не са фирми, а народни организации, които трябва да се финансират от дарения. “Ние ще махнем субсидиите в следващия парламент. Не трябва да се бием кой колко пари е извадил. Една партия, няма ли подкрепата на народа, няма ли идеология, няма ли идеи, няма ли кауза, тя е свършена. С днешна дата “България без цензура” има 11%, върви нагоре.

Бареков предупреди, че очаква мръсни, гадни избори, с гнусни атаки срещу мен. “Няма нищо по-хубаво от това да се сбием на избори с останалите партии. Битката ще е много тежка, аз от боеве не се притеснявам.”, заявява лидерът на ББЦ.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>