Всеки човек иска да надникне в своето бъдеще и подкрепен с допълнителна информация да преследва своята съдба. Това е една от основните причини да имаме интерес към своя седмичен хороскоп. Независимо какви източници използваме, крайната цел е да знаем повече за това, какво съдбата е начертала за нас.

Астрологията се базира на знанията за планетите, звездите и тяхното взаимодействие. Ако погледнем исторически ще стигнем до извода, че не само седмичният хороскоп, но цялата лична карта са били от съществено значение за предводители, иноватори и хора, които са оставяли траен отпечатък в човешката история. Преди всяко свое пътешествие, атака или политически ход, тези хора с дух на завоеватели са търсили подкрепа от звездите. Опитни астролози са изготвяли цели стратегии, базирани на астрологичната карта.

В наше време тези велики подвизи могат да бъдат пренесени към целите и мечтите, които преследваме и желаем да сбъднем. Дори и в седмичният хороскоп да ни предлагат смесен тип информация за успехи и провали, редуващи се ритмично през следващата работна седмица, това е нашата малка битка, която повеждаме и намираме стимул в това, да пренесем звездните предвещания в реалност.

Седмичният хороскоп е обща карта на това, какво звездното небе е предвещало за нашата зодия. Разбира се подобен тип информация е обща и не персонализирана, тя се отнася за конкретен зодиакален знак, но не и за нас самите. Тоест, ако желаете да разчитате на качествена звездна прогноза, то потърсете своя лична астро карта, която ще разгърне цяла вселена от нови знания пред Вас. Това ще Ви помогне да бъдете на ясно с това какво може да случите и на къде да фокусирате сили.

Нещо повече – в какво ще успеете и от какво трябва да се предпазите, къде са уловките, които общият седмичен хороскоп не е разкрил пред Вас.

Четейки обща информация за зодиака имайте и още нещо предвид – в нея няма да откриете отговорите, които са Ви нужни, за конкретна лична насока. В подобни унифицирани анализи често липсва личния почерк на астролога. А това е ключът към един качествен хороскоп, който може да Ви е от полза и да Ви даде допълнителни знания. Именно там се намират посоките, които трябва да поемете, за да сбъднете мечтите си. Независимо какви са отговорите, които търсите, в седмичния хороскоп, изготвен специално за Вас се крият отговорите.

Винаги търсете пълна информация, а не частична или обща. В нея няма никакъв смисъл и не би Ви помогнала да изведете мотивация, за да вървите напред.

Може да поръчате свой личен хороскоп за седмицата и да изискате добър анализ на звездната си карта. Това може да направите, обръщайки се към професионален астролог или към софтуер в интернет, независимо дали е платен и безплатен.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>