luksozni-modeli-matraci-expressnews-bg

Опита и годините са ни научили, че със здравето шега не бива. Едно от важните неща, за да сме здрави е спокойният сън, а за да получите такъв трябва да инвестирате в качествен матрак. Матраци ТЕД са може би най-популярната фирма-производител на матраци у нас. Те предлагат модели от по-нисък до най-висок клас. Луксозните им матраци предоставят комфорт, който никъде другаде няма да срещнете. Използвани са материали с отлично качество и иновативни технологии, за да се постигне максимално удобство. Запознайте се в тази статия с едни от най-луксозните модели на матраци ТЕД и изберете този, който най-добре ще се погрижи за вашето здраве.

·         Матрак Матера

Несравним модел, който никъде другаде няма да срещнете. Матрак Матера е изграден от pocket система с добавен слой мемори пяна, от едната страна. Предлага на своя притежател две страни с различно усещане. Едностранно разположена полиуретанова пяна, както и борд от пенополиуретан, който създава повече здравина. Уникалното при матрак Матера е калъфа, в който е вградена защита срещу геопатогенните влияния. С този модел определено няма да се притеснявате от влиянието на околната среда.

·         Матрак Cydonia

Впечатляваща височина, ядро от Multi покет пружини, не един, а два вградени топера и качествена изработка – това е матрак Cydonia. Първото, което ще ви впечатли е височината на матрака – 34 см. Сърцевината на модела е от предпочитаната покет система със седем зони на комфорт, която предоставя изключителен комфорт и необходимата опора за всяка част от тялото. От двете страни на матрака има вградени топери от висококачествена zeofoam пяна. Тя е обработена с минерал зеолит, който е пък естествен детоксикант. При този модел имате зимна и лятна страна, като от зимата страна има прошита вълна, а от лятната памук. Самата дамаска е луксозна от BioRhythm текстил.

·         Матрак Nuvola

Матрак Nuvola е нов модел на матраци ТЕД, част от тяхното семейство от 2019 г. Уникалното при него е двойната микропокет система, която предоставя още по-добра поддръжка на тялото, по-лесно се адаптира и реагира на голям натиск. За още по-стабилна подкрепа, матракът е с допълнително подсилена конструкция. От двете си страни, модела разполага и със слоеве високоеластична HR пяна. Този продукт е подходящ за любителите на твърдите матраци. Калъфа му е снабден с цип, който позволява неговото сваляне и пране при нужда, а дамаската от органичен памук.

·         Матрак Nord Star

Най-висок клас матрак с невероятната височина от 35 см. Хибриден модел, който е съчетал в себе си покет пружини , високоеластична пяна, кокосова вложка. При матрак Nord Star има и вграден топер, който е съставен от нанопокет пружини, слой латекс и пяна, обогатена с растително масло от нероли. Луксозната визия на матрака е допълнена с качествен BioRhytm текстил, който се грижи за здравето ви. При този модел също имате зимна (вълна) и лятна (памук) страна.

Поглезете себе си и се погрижете за вашето здраве с луксозните модели на матраци ТЕД. Всички техни продукти може да откриете в on-line магазин за матраци  Intershop.bg с безплатна доставка.

Photo Gallery

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>