къртене на бетон

Безспорно бетонът е един от най-здравите и устойчиви материали, които се използват в строително – ремонтните дейности.

И като се има предвид това е факт, че много от жилищните блокове са строени именно с този материал. Само тези, на които се е налагало да къртят бетон за да направят ремонт на жилището си е ясно колко усилия и труд са необходими за да се справят със здравината на бетоновите плочи. Не само, че ви е нужна много физическа сила, инструменти и време, но за целта трябва да си осигурите и специализирано предпазно облекло. Ако обаче не разполагате с нито едно от тези пособия най-правилното решение е да наемете фирма за къртене на бетон. Опитните специалисти знаят как да се справят с този материал и как да се предпазят от хвърчащите наоколо частици.

Без професионална техника много трудно ще постигнете желания ефект.

Бетоновите отпадъци са изключително тежки и остри, затова освен инструменти и нужното оборудване експертите по къртене на бетон знаят и в какви чували да поставят изкъртеното за да могат отпадъците да бъдат извозени в специализираните депа. Отломките, праха и мръсотията от къртенето са факт. Това не бива да ви тревожи, тъй като фирмите, които извършват услугата къртене ще почистят след себе си и ще извозят бетоноотпадъците. Повечето бригади предлагат пакетна услуга, която включва всички основни дейности като къртене, щателно и прецизно почистване, както и транспортирането на отпадъка до специализираните депа за строителни отломки. При наемането на професионалисти е важно да се направи първоначален оглед и да се определи цена за извършването на услугата. Къртенето на бетон е специфична и доста отговорна дейност и цената, която ще платите зависи от дебелината и здравината на бетоновите плочи, както и вида на техниката, която следва да бъде използвана.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>