kuche

Отегчени сте от сивото ежедневие? В капан сте на несвършената  работа, връзка или апартамент? Пада ви косата? Душата ви е наранена? Е, както каза човекът, всички имаме проблеми и може би това, от което се нуждае вашата душа, е едно куче.

Най-добрият приятел на човека е кучето, нали? И нищо не може да те промени така, както приятелството на едно куче. Очевидно е, че ако сте депресирани, това, от което се нуждаете, не е терапевт или рецепта за хапчета, които да променят настроението ви. Трябва ви куче.

Какво куче? Има много породи и всички те имат конкретни особености. Още повече цените на добрите породи са доста високи. Преценете какво куче ще си вземете и какви са цените. Можете лесно да направите покупката си, кандидатствайки за бърз кредит с месечни вноски. След това всичко ще тръгне по нормалния начин.

Ето как да изберете правилното куче за проблема, който ви мъчи.

Имате ниско самочувствие или депресия

Само едно куче е способно да ви накара да се почувствате така, сякаш сте най-важният, прекрасен, находчив, умен човек в целия свят. Накратко, това е лабрадор ретривър. Той ще ви обича, дори обожава безрезервно. В крайна сметка, има причина защо лабрадорът да е най-популярната порода в света. Вземете лабрадор и ще имате истински приятел.

Мъчи ви тревожност или фобия

Е, трябва да си вземете куче, което ще ви даде пример за издръжливост и агресия и да ви направи много по-уверени. Ако това не сработи и хората все още смятат, че сте смотаняк, поне ще се държат прилично, стига кучето да стои до вас, показвайки зъби. Ротвайлерът е най-доброто куче пазач.

Забравяте или сте разсеяни

Понякога се притеснявате, че сте кандидат за най-младия болен от Алцхаймер. Или имате толкова много неща на главата си, че не забравяте просто къде сте зарязали ключовете на колата си, вие забравяте къде сте оставили колата си. Присъствието на куче с еднозначен фокус може да ви помогне. Биглите са приятни кучета и достатъчно добри, за да са до вас. Но като се имат предвид ловните им умения, те биха предпочели да душат и да преследват дивеч. Той е в тяхното ДНК. След като са по следите на заек, лисица, елен или каквото и да било, те не могат да бъдат разсеяни. Това може да направи извеждането на кучето на разходка интересно упражнение за привикването да се съсредоточавате върху неща различни от себе си.

Хиперактивност или стрес

Ако не можете да седите неподвижно или не сте се отпуснали, това, от което имате спешна нужда, е куче, което знае как да ви улесни и да ви отърве от стреса през деня. Нито една порода не е по-улегнала от златния ретривър. Може би именно шотландското потекло е направило това спортно куче такъв противник да пропилява най-ценното си предимство – енергията. Докато лабрадорът ще хваща хвърлената топка, докато собственикът му не остане без ръка, голдън ретрийвър ще направи десетина хващания и след това ще потърси място за почивка. Голямо куче с лесна поддръжка, но пуска много косми. Когато си вземете такова куче, купете си и добра прахосмукачка.

Чувствате неуверени

Казват, че размерът има значение и никой не иска да спори за това. Но ако сте понапълнели и сте загрижени за това, може да искате да си вземете Джак Ръсел териер. Това куче може да се събере в джоба ви, но никой никога не му го е казвал. Джак Ръселът ще се наеме да преследва лисици в бърголията и ще нападне ММА боец и дори може да спечели. Верен на британския си произход, Джак Ръселът е стоик от световна класа и изключително лоялен. Заменете„ човека“ с„ куче“ и вие получавате своята терапевтична изгода.

Едно е сигурно, няма да съжалявате никога за този кредит и покупка.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>