Image of businessman leaving office building

Независимият народен представител Красимир Стефанов напуска парламента. Той е подал молба да бъде освободен като депутат от настоящето Народно събрание. По този начин Красимир Стефанов се разграничава от деградивната политика на сегашния парламент и подкрепения от него кабинет на Пламен Орешарски, пише BNews.

Независимият народен представител e декларирал пред лидерът на ББЦ Николай Бареков готовността си като топексперт в данъчната област да бъде на разположение на всички националноотговорни партии, включително и на “България без цензура”, коментира евродепутатът и член на Изпълнителното бюро на групата на Европейските консерватори и реформисти.

Това е изключително мъдро решение от страна на Стефанов. Това правителство и този парламент са умрели и напълно изчерпани като доверие от българските граждани, допълни още Николай Бареков.

Expressnews.bg припомня, че бившият шеф на НАП Красимир Стефанов напусна през февруари парламентарната група на ГЕРБ в знак на несъгласие с водената политика и начина на вземане на решения в партията на Борисов. Още тогава Стефанов се зарече, че ако не успее да повлияе положително на работата в този парламент, ще го напусне.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>