podarachnikutii

Повечето от мъжете непрекъснато отлагат предложението за брак на любимата, защото не знаят как да го направят. Не е толкова сложно, просто е нужна малко смелост и много фантазия. Ето няколко полезни съвета как да получите заветното „ДА“ от любимата.

  1. Есента вече е факт. Изберете един топъл и слънчев ден. Почистете двора от изпадалите листа, за да можете да направите вашето предложение на открито.
  2. Ако сте малко по-смели, можете да използвайте светлинни гирлянди, за да изпишете: „Ще се омъжиш ли за мен?“ пред къщата, апартамента или дори офиса на любимата. Посветете в тайнството вашите приятели и семейство и измислете извинение да останете отпред. След това някой да включи светлините, за да светне написаното. Не ви трябва нищо повече. Не търсите подаръчни кутии да прибирате пръстена, не тренирате как да изречете думите. Всичко е лесно и оригинално.
  3. Направете снежен човек, след това предложете на бъдещата си годеница да погледне отвън. Когато погледне снежния човек, паднете на коляно и попитайте.
  4. Напишете: “Ще се ожениш ли за мен?” от долната страна на хвърчило и го пуснете в някой ветровит есенен следобед.

Можете да правите предложението си за брак и в останалите сезони, разбира се.

  1. Предложете в цветна или ботаническа градина, когато всичко наоколо е невероятно красиво и цветно.
  2. Накарайте приятел или член на семейството да ви организира пикник с вино и сирене в парка. След това измислете извинение, за да стигнете до там, където ще се натъкнете на приготвената изненада. След това вие сте на ход.
  3. Изберете място, на което можете да наблюдавате звездите на лятното небе и предложете под нощното небе.
  4. Когато предложението ще е морско, преди деня, в който сте планирали да предложите брак, напишете любовно стихотворение върху лист пергаментова хартия, навийте го и го пъхнете в стара бутилка с коркова тапа и го заровете на добре планирано място в пясъка близо до кърпите. Бъдете сигурни, че ще “намерите” бутилката, докато копаете заедно. Тогава трябва да сте готови и с пръстена.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>