Тези дни сключихме договор с една фирма за ремонт на покриви, тъй като се оказа, че в нашата кооперация имаме голям проблем с покрива. Изглежда керемидите са се разместили и паднали с течение на времето, някои от дъските най-вероятно са изгнили, а улуците са също в много лошо състояние, поради което е необходима незабавна смяна на всичко вече споменато.

Тази фирма за ремонт на покриви ни беше препоръчана от едни съседи, които се намират в стар блок точно до нашия, които миналата година извършиха такъв ремонт и резултатът е отличен. Също така, цената, която фирмата за ремонт на покриви им е взела била напълно нормална и по джоба на всеки един от живущите в сградата. От особена важност е и фактът, че майсторите, а изобщо и служителите на въпросната фирма за ремонт на покриви са млади и здрави хора, студенти, които търсят начин да се подпомагат учейки, тъй като са сериозни и не искат да бъдат в тежест на своите родители.

Много от тези работници студенти учат доста престижни специалности като история, археология, балканистика и др. Те, доколкото разбрахме, също са много доволни от работата си в тази фирма за ремонт на покриви, тъй като им се заплаща редовно и особено добре според тях. От една страна работят, а от друга се закаляват и правят мускули. Те са на тази теория, че е по-добре така да се работи тежък физически труд, отколкото сами да плащат пари и да ходят на фитнес, където нямат някакво съществено развитие.

И това е така, защото собственикът на фирмата за ремонт на покриви е също млад и енергичен човек, който събира около себе си хора като него. Той е честен и коректен, и имено заради това всички работят при него с голямо удоволствие. И въпреки, че фирмата му е само на няколко години, той изобщо не може да се оплаче от липса на клиенти.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>