damski-maratonki

Намирането на правилната форма и пет стратегии за закупуване на обувки, които няма да ви оставят обвързани с възли.

Намирането на най-подходящата обувка сред многобройните възможности за избор в местния ви магазин не винаги е лесно. За да сте сигурни, че ще излезете от щастлив клиент, трябва да сте сигурни, че обувката се побира правилно от петата до петите и че се чувствате комфортно с редовната си крачка.

Когато избирате обаче, обикновено имате само няколко минути, за да изпълните няколко модела. Ето защо ние сме тук, за да помогнем.

Преди дори да помислите да потърсите нов чифт обувки, полезно е да знаете всички дребни детайли при избора на маратонките, с които ще изминете стотици километри.

Избягвайте често срещаните грешки при закупуването на обувки

Грешка # 1: Покупка според външния вид вид.

„Някои дами са твърде загрижени за модата, а трябва да се отърсят от това. Често, когато си купят нови маратонки, които изглеждат страхотно, те се връщат след няколко месеца и казват: „Носенето на тези маратонки ми причинява болка. Когато купувате обувки, мислите как се чувствате с тях, а не дали са модерни. ” съветва продавач на обувки в голяма верига.

Грешка # 2: Не използвате промоциите.

„Когато сте решили да купувате, попитайте дали има отстъпки за лоялни клиенти. Повечето специализирани магазини предлагат отстъпки от 10 до 20 процента, а получаването на карта често е безплатно.

Грешка # 3: Покупка на обувки, които са твърде тесни.

„Прекалено стегнатите обувки причиняват мехури и травми на ноктите на краката. Жените по-специално са свикнали да носят доста стегнати обувки, тъй като често са по-самоуверени за размера на краката си. Специалистите, обаче, съветват да купувате този номер, в който можете да размърдате свободно пръстите на краката си.

Грешка # 4: Пазаруване в неподходящото време на деня.

Много хора идват сутрин и казват: „Това е обувката, от която се нуждая.“ След това ще се върнат на следващия ден и ще кажат: „Носех ги в 17 часа и те бяха твърде малки“. Краката започват да се подуват сутрин и не спират до около 16 часа. Винаги си купувайте обувките вечер.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>